Во духот на празничната атмосфера

Божиќните празници се на прагот и сите ја чувствуваме возбудата што ја носат. За некој тоа е подарок, за друг дружба со пријателите, со семејството… за некој е шанса за подобра година, за друг надеж…

Секој ги доживува на свој начин, но она што е заедничко за сите е тоа дека уживаме во прекрасните декорации, во идеите на креативните раце што можат да разубават сечиј дом. Една таква мини галерија (од којашто слободно можете нешто да украдете :), во продолжение.