Конференција на мајки претприемачи во организација на Women in Adria Хрватска

“Мораме да бидеме свесни дека домашната канцеларија е инкубатор, но не и акцелератор на женското претприемништво. Со сите обврски поврзани со децата, дневно ни недостигаат барем два часа работно време.“

Ова беа зборовите на Ивана Матиќ, извршната директорка на Women in Adria Хрватска, на одржаната конференција за мајки претприемачки во Загреб.

Целиот текст и детали за настанот тука.