Градам кариера

Savjeti, alati, preporuke za ambiciozne žene

Конференција 200 Жени Претприемачки, можност за бизнис дружење, мотивација и вмрежување

Во среда на 05.12.2018 во хотел ALLIKAS, во Скопје ќе се одржи втората Конференција на жени претпримачки.…

0 Shares