Вмрежување

Конференција 200 Жени Претприемачки, можност за бизнис дружење, мотивација и вмрежување

Во среда на 05.12.2018 во хотел ALLIKAS, во Скопје ќе се одржи втората Конференција на жени претпримачки.…

0 Shares

Одржана промотивната конференција за проектот WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност

Во Скопје вчера се одржа Промотивната конференција за проектот WE MAKE: Женско претприемништво за конкурентност,…

0 Shares